Thursday, February 13, 2014

Fii cea mai frumoasă de Valentine’s Day!

Rochie-444-negru1-243x300
Au mai rămas câteva zile până când, sub ocrotirea Sfântului Valentin, tu și iubitul tău vă veți face noi promisiuni de iubire. Chiar dacă are loc în fiecare an, această sărbătoare a îndrăgostiților te găsește mereu emoționată, nerăbdătoare și cu aceiași fluturi în stomac pe care i-ai avut la prima voastră întâlnire.

Acesta este și motivul pentru care vrei neapărat ca în această zi să fii mai frumoasă și mai irezistibilă ca oricând. Și, tocmai pentru că meriți să te simți superbă, apreciată și răsfățată, vrem să îți oferim o mână de ajutor în alegerea ținutei pe care o vei purta de Ziua Îndrăgostiților!

Știm cât de mult îți dorești o rochie care să-ți pună corpul în evidență și să-ți sublinieze personalitatea puternică, însă vrei totodată ca aceasta să păstreze ceva din romantismul și gingășia ta. Ei bine, Be You îți întâmpină trebuințele cu o rochie scurtă, în trei culori, deosebit de elegantă și delicată cu pielea ta.

Așadar, pe care ți-ar plăcea să o îmbraci: pe cea neagră, bleumarin sau gri?
Designul cu umerii goi pentru care s-a optat în realizarea acestei rochii, este menit să îți pună în lumină feminitatea, iar prin forma conică a fustei vei reuși, cu siguranță, să atragi privirile asupra frumuseții picioarelor tale. Pentru a da un plus de eleganță acestei piese vestimentare, poți opta pentru o curelușă roșie în talie. Vei obține un efect de invidiat!

0 comments:

Post a Comment