Wednesday, February 12, 2014

Top 10 mesaje de Sfantul Valentin

Ziua Indragostitilor este din ce in ce mai aproape si pe langa micile atentii pe care le pregatim pentru persoanele dragi noua, trebuie sa avem la indemana si cateva cuvinte speciale.
msg2
Fie ca le vom folosi pentru un biletel de dragoste, fie ca vom folosi metodele moderne de a le transmite, cum ar fi SMS-ul sau e-mailul, este important sa alegem mesajul potrivit.

Iata un top 10 al mesajelor de Sfantul Valentin din care te poti inspira!

Mesaje de Sfantul Valentin de la el, pentru ea

Unul dintre mesajele pline de incarcatura pe care i le poti trimite celei dragi in aceasta zi speciala este urmatorul:

Ziua Indragostitilor a fost special creata pentru oamenii care au pe cineva unic aproape, asa ca sunt norocos ca te am pe tine. La multi ani de Valentine's Day! Te iubesc!

Daca ai o iubita care are obiceiul de a-ti face declaratii pline de romatism, nu te lasa mai prejos. Incearca o formula noua de mesaj cu aceasta ocazie, unul sub forma de versuri:

Cand lumina diminetii astazi mi-a batut la geam/ Ma speriam la gandu-n care/ Langa mine nu te am/ Am decis sa-ti spun acuma/ Draga mea, cat te iubesc/ Fermecat voi fi intruna/ De al tau glas ingeresc.

Pentru a-i arata cat o pretuiesti, fa-i urmatoarea declaratie:

Am stiut ca te iubesc atunci cand mi-am dat seama ca esti singura persoana cu care as vrea sa impart bucuriile, durerile si realizarile mele.

Vrei sa o impresionezi? Cauta cat mai multe moduri de a spune "Te iubesc" in diverse limbi straine. Incepe cu cele pe care stii ca nu le cunoaste, pentru ca surpriza sa fie mai mare:

Jag alskar dig! Ik houd van u! Volim te! I aroha koutou! Ia tebia liubliu! Te iubesc, draga mea!

Include pe lista ta cu mesaje de Sfantul Valentin si aceasta declaratie:

Stiu ca nu sunt perfect, insa tu ma faci sa ma simt complet. Te iubesc!

Mesaje de Sfantul Valentin de la ea, pentru el

Arata-i cat de mult il apreciezi:

Faptul ca te-am gasit pe tine imi dovedeste ca viata are un sens: acela de a fi completi alaturi de jumatatea noastra. Te iubesc! La multi ani de Ziua Indragostitilor!

Fa-i o declaratie speciala iubitului tau:

De cate ori ma uit in ochii tai, ma vad pe mine insami si imi dau seama ca tu ma faci sa ma simt frumoasa, apreciata, unica. Te iubesc!

Daca el ti-a fost alaturi intr-un moment dificil, arata-i cat de mult ii apreciezi sustinerea:

Rabdarea, loialitatea si increderea ta in mine m-au ajutat sa trec peste orice obstacol. Totul se schimba odata cu trecerea timpului, insa dragostea mea pentru tine va ramane la fel.

Iubitul tau nu iti poate fi alaturi in aceasta zi speciala? Iata un mesaj de Sfantul Valentin care il va impresiona intr-un mod placut, chiar daca este plecat peste mari si tari:

Distanta nu inseamna nimic, atunci cand vorbim despre o dragoste atat de profunda. Cu fiecare zi care trece, eu te iubesc din ce in ce mai mult, iar dragostea mea strabate kilometrii dintre noi. La multi ani de Ziua Indragostitilor!

Daca faci parte din categoria persoanelor care cred in destin, iata ce mesaj de Sfantul Valentin ii poti trimite iubitului tau:

Oamenii vin si pleaca din viata noastra mereu: prieteni, cunostinte, chiar si dusmani. Tu esti singurul punct fix, care mi-a fost dat pentru a-mi pune ordine in viata si in ganduri.

Mesajele de Sfantul Valentin trebuie personalizate in functie de destinatar. Ele reprezinta un bonus binevenit atunci cand vrei ca jumatatea ta sa aiba parte de mai multe momente speciale in aceasta zi.

0 comments:

Post a Comment