Tuesday, May 6, 2014

Eticheta de Valentine’s Day

14 Februarie este ziua în care în S.U.A. se sărbătorește Valentine’s Day. În România ne putem împărți ușor în două categorii – cei care sărbătoresc și cei care o consideră o sărbătoare importată. Dacă sunteți îndrăgostiți – este o perioadă minunată, dar dacă nu – este posibil să fie chiar o perioadă dificilă.
În ambele cazuri, există reguli de etichetă. Dacă vă găsiți în a doua categorie, cel mai elegant lucru pe care îl puteți face este să nu alterați entuziasmul celor din jur și să încercați să tolerați avalanșa de cupidoni, inimioare și trandafiri, fiind vorba de o sărbătoare a iubirii. Celor din prima categorie le supun atenției câteva reguli:
 • Dacă plănuiți o ieșire romantică în oraș, faceți rezervarea din timp. Alegeți un restaurant sau o cafenea care îi place partenerei/partenerului.
 • Când faceți invitația, adresați-vă personal. Nu prin intermediul e-mail-ului, messenger-ului sau prin intermediari. Dacă nu reușiți să fiți față în față o puteți face la telefon, dar nu pe 13 Februarie. Lăsați-i timp partenerului să se pregătească, să își verifice programul.
 • Oferiți flori pentru că nimic nu exprimă mai bine sentimentele. Un singur trandafir roșu sau un buchet imens, este alegerea Dumneavoastră.
 • Nu există o regulă pentru cadouri romantice – o cutie de bomboane fine (sau bomboanele preferate), baloane roșii în formă de inimă, o felicitare cu câteva cuvinte frumoase, o haină de blană, un inel cu diamant sau o mașină roșie. Fiți creativi: o excursie într-un oraș pe care doriți să îl vizitați împreună, un abonament la Spa sau bilete la o piesă de teatru. Orice îi va face plăcere partenerului și nu va produce o gaură în bugetul personal sau al familiei, după caz. Dacă aveți o relație nouă, fiți precauți și nu uitați că partenerul/partenera s-ar putea să nu vă aprecieze cu aceeași intensitate.
 • Dacă este prima întâlnire.
 • Chiar dacă este ziua îndrăgostiților, decența rămâne la locul ei de cinste. Nu uitați de limbajul sărutului în public.
 • Fiți manierați cu persoanele din jurul vostru care nu și-au găsit jumătatea.

2 comments:

 1. suy nghĩ thì xem phim sex một sinh vật tiến vào nhìn nó thật kinh dị sao

  ReplyDelete
 2. gian thế nhr phim sex vietnam không lẽ nó tới để ăn não mình chăng vô cùng hoảng sợ

  ReplyDelete