Monday, January 13, 2014

De Valentine’s day, oferă-i iubitului un cadou plin de senzualitate

Pentru barbati este simplă alegerea unui cadou de ziua îndrăgostiţilor. Piaţa este plină de bijuterii, flori, accesorii, bomboane de ciocolată, făcute pentru standardele înalte ale femeilor. Însă pentru femei, alegerea este în general puţin mai dificilă.
Bărbaţii nu vor o altă cravată sau o alt gadget de ziua îndrăgostiţilor. Ei vor doar romantism şi iniţiativă din partea femeilor.

Aşadar, ce-ai zice de un pantygram? Înainte de a-ţi spune ce este, trebuie să ştii că te va ajuta să îţi aduci cadoul de ziua îndrăgostiţilor la un alt nivel!

Pantygramul este de fapt o pereche de chiloţei roşii din dantelă, pe care îi comanzi de pe site-ul www.sendapantygram.com şi care vor ajunge direct la iubitul tau. Fie că este la serviciu, acasă, sau oriunde altundeva, el îşi va primi cadoul într-un pachet mic şi discret, alături de un bileţel cu o adresa de web.


Intrând în acel site, el va trebui să introducă un cod, cu ajutorul căruia va avea acces la mesajul tău sugestiv. Cu siguranţă abia va astepta să fie lângă tine!

Cu siguranţă, se va simţi mai puternic doar la gândul că plănuieşti să fii seducatoare doar pentru el. Iar o pereche de chilotei sexy trimisă de departe, nu face nimic altceva decât să îi confirme cât de dorit este şi cât de sexy îl consideri.

0 comments:

Post a Comment