Wednesday, December 11, 2013

Avantajele gentilor din piele ecologica

Pielea naturala a fost detronata de pe podiumul modei de pielea ecologica. Gentile din acest material sintetic atrag tot mai multe admiratoare avand in vedere versatilitatea lui si pretul scazut.

Ai observant ca din banutii care ii dadeai pe o geanta din piele naturala poti sa achizitionezi 4 genti din piele ecologica? Asta inseamna ca poti sa iti iei mai multe modele de dimensiuni si culori diferite si sa le potrivesti oricarei tinute.

Astfel niciodata nu vei mai spune ca nu ai o geanta care sa se asorteze cu tinuta aleasa la orice eveniment la care vei participa.


Pe langa asta, pielea ecologica este si usor de ingrijit. Nu mai trebuie sa ai grija de cutele care se fac la pielea naturala si nici sa iti mai ingrijesti poseta in fiecare seara cu un ulei special.

Asta inseamna timp si bani economisiti, timp pe care tu ti-l poti petrece intr-un mod mai placut. Ai putea fi tentata sa spui ca cele din piele naturala sunt mai rezistente si arata mai bine.

Dar ele arata asa doar daca ai tu grija in fiecare seara sa le lacuiesti si le dai cu solutie, actiune ce poate deveni o corvoada seara cand te intorci obosita dupa o zi lunga la serviciu. Asadar, alege o geanta din piele ecologica si vei scapa de orice grija.

0 comments:

Post a Comment