Wednesday, February 13, 2013

Poze pentru Ziua Indragostitilor – Imagini cu tema iubirii pentru indragostiti

Poze pentru Ziua Indragostitilor – Imagini cu tema iubirii pentru cei indragostiti

Aici gasesti poze cu imagini de iubire pentru tine si sufletul tau pereche! Aceste poze sunt ideale pentru cei care doresc sa arate lumii ce simt cu adevarat. O imagine exprima o mie de cuvinte, iar pozele cu iubire de mai jos capteaza perfect emotia din sufletul indragostitilor si sunt tocmai potrivite pentru Ziua Indragostitilor.

Ziua Indragostitilor este o celebrare anuala, care dupa traditiile romanesti se sarbatoreste in 28 februarie, iar pentru cei care prefera sarbatoarea imprumutata, Valentine’s Day, in 14 februarie. In aceste zile sabarbatorim dragostea si afectiunea pentru perechea noastra mai mult ca oricand. Ziua indragostitilor este o zi traditionala in care cei care iubesc isi exprima unul fata de altul dragostea, fie prin trimiterea de felicitari, fie prin oferirea de flori cadouri. Insa, pe langa cadouri, mesaje si sms-uri de iubire sub forma de text, voi cei indragostiti, de Valentine’s Day si de Dragobete puteti folosi si poze pe care le puteti pune la avatar sau le puteti trimite pe mail sau pe pe telefonul mobil. Am facut pentru toti cei indragostiti o selectie cu imagini de Sfantul Valentin, toate sunt imagini cu tema iubirii, foarte potrivite pentru sarbatorirea indragostitilor. Imparte cu oamenii pe care ii iubesti aceste imagini de Sfantul Valentin.


De Sfantul Valentin arata lumii cat de mult iti iubesti perechea, downlodeaza cele mai frumoase imagini de Valentine’s day si foloseste-le ca avatar pe mess sau facebook. Cele mai cool poze cu inimioare, indragostiti le gasesti in selectia noastra de mai jos! Alege sa impartasesti Ziua Indragostitilor cu persoana iubita! Dragostea ne uneste pe toti si ne face sa fim mai buni si mai calzi, poti sa trimiti si prietenilor tai poze cu imagini de iubire pentru a-i molipsi cu acest sentiment minunat. Celebreaza si tu frumusetea iubirii si creaza-ti propria colectie cu imagini de Valentine’s Day. Poti folosi aceste poze cu iubire si ca avatar pe mess sau forumuri de socializare si numai de Ziua Indragostitilor, ci de fiecare data cand simti iubirea.

Iata galeria noastra cu poze pentru Ziua Indragostitilor, toate cu tema iubirii, cu multe inimioare pentru tine si persoana ta iubita:

0 comments:

Post a Comment