Wednesday, February 13, 2013

Felicitari originale de Valentine’s Day – Felicitari pentru Sfantul Valentin

Felicitari originale de Valentine’s Day – Poze cu La multi ani de Sfantul Valentin!

Intr-o zi de sarbatoarea dragostei mai mult ca oricand ne aratam iubirea. De Valentine’s Day sarbatorim si cinstim dragostea impreuna cu persoana draga, ii spunem poate in fiecare zi ca o iubim, dar in aceasta zi dedicata in totalitate iubirii trebuie sa nu o lasam sa treaca fara ceva special. Pentru cei care inca nu si-au declarat dragostea, aceasta zi de Sfantul Valentin este un prilej foarte bun de a arata persoanei iubite ce simti cu adevarat.

Poti sa-i trimiti un mesaj de Valentine’s day emotionant cu care sa impresionezi, dar poti sa folosesti si o felicitare originala de Valentine’s Day. Codrosu.ro va fi Cupidonul care va veni in ajutorul tau si te va ajuta sa-ti exprimi frumos sentimentele. Ii vei face o surpriza placuta persoanei iubite, uneori pozele si mesajele pot insemna mai mult decat un cadou.
De ce sa faci asta de Sfantul Valentin? Pentru ca in aceasta zi de Valentine’s Day toate perechile isi marturisesc iubirea si sentimentele de afectiune. Arata si tu lumii intregi cat de mult iti iubesti perechea! Poti folosi pozele cu felicitari de La multi ani de Sfantul Valentin de mai jos. Valentine’s day este ziua iubirii si a pasiunii, nu iti infrana sentimentele, lasa dragostea sa se exprime, fa-ti perechea fericita!
Iata cateva propuneri de felicitari pentru Sfantul Valentin, pentru cei care sarbatoresc iubirea!
felicitari de sf valentin_poze_01
felicitari de sf valentin_poze_03
felicitari de sf valentin_poze_06
felicitari de sf valentin_poze_07
felicitari de sf valentin_poze_04
felicitari de sf valentin_poze_05
felicitari de sf valentin_poze_08
felicitari de sf valentin_poze_09
felicitari de sf valentin_poze_10
felicitare de ziua indragostitilor
la multi ani de ziua indragostitilor
poza de ziua indragostitilor

0 comments:

Post a Comment