Wednesday, February 13, 2013

Desene de Sfantul Valentin – Imagini de Valentine’s Day pentru colorat

Desene de Sfantul Valentin – Imagini de Valentine’s Day pentru colorat

Ce fac cei mici intr-o zi ca de Sfantul Valentin?

De obicei acestia, la gradinita sau la scoala au diverse activitati tematice. Printre acestea sunt si realizarea de felicitari pentru Ziua Indragostitilor, felicitari care pot fi simbolizate prin desene frumos colorate. Ziua Indragostitilor este simbolizata in moduri diferite, cum ar fi un contur in forma de inima, un Cupidon, un ursulet care strange in brate o inimioara pufoasa etc.

Astfel, pentru cei mai mici venim in sprijinul lor cu o selectie de desene de colorat pentru Sfantul Valentin. Sentimentul dragostei il simtim cu totii indiferent de varsta, chiar si de la gradinita sau din primele clase scolare. Tocmai de aceea pentru acesti mititei care vor sa le faca colegelor sau colegilor lor cei mici o declaratie sincera de Sfantul Valentin, o pot face prin intermediul unui desen simplu, colorat frumos de propriile lor manute. Ar fi dragut din partea lor daca ar folosi aceste planse de colorat si de Dragobete, sarbatoarea noastra nationala a dragostei.


Alege un ursulet de Valentine’s Day sau un desen cu inimioare pe care sa le colorati in rosu si bucurati-va de iubire indiferent de varsta pe care o aveti, cu siguranta si cei mici au puterea sa inteleaga frumusetea acestui sentiment.

Iata selectia noastra cu imagini de colorat pentru Valentine’s Day, iar pentru printarea acestora, apasati de doua ori pe poza pentru ca aceasta sa se poata mari la dimensiunea maxima. Puteti sa printati direct desenul sau sa-l copiati la voi pe calculator si sa va faceti propria voastra galerie cu planse de colorat pentru Sfantul Valentin si Dragobete.

0 comments:

Post a Comment