Sunday, February 10, 2013

Cadouri de Valentine's Day care îţi pot afecta relaţia

Valentine's Day este ziua în care îndrăgostiţii din întreaga lume îşi sărbătoresc iubirea cu fel de fel de cadouri. Iată o listă cu şase idei de cadouri mai puţin inspirate, care ar putea să vă afecteze relaţia.
1. Un abonament la sală oferit drept cadou de Ziua Îndrăgostiţilor s-ar putea să-i transmită un mesaj greşit şi să-i afecteze stima de sine. Poţi face un abonament pentru amândoi şi îl rogi pe el să te însoţească.

2. Setul de romane "Fifty Shades of Grey". Chiar dacă ţie ţi se pare că activitatea voastră din dormitor este lipsită de sare şi piper şi ai vrea să îi sugerezi că eşti interesată de jucării sexuale sau alte tipuri de sex, un astfel de cadou nu transmite decât două lucruri despre tine: 1. "Am gusturi literare oribile" şi 2. "Nu mă satisfaci".

3. Un tatuaj cu numele lui. Chiar dacă sunteţi un cuplu stabil, de câţiva ani, există riscul să îl sperii destul de tare pe iubitul tău cu un asemenea gest.

4. Un animal de companie. Dacă nu ştii sigur că iubitul tău îţi doreşte un animal de companie, această idee de cadou e total neinspirată.

5. Nimic. Să nu-i iei absolut nimic de Ziua Îndrăgostiţilor este urât, mai ales dacă aţi stabilit de comun acord să serbaţi această ocazie. Nimănui nu îi place să se simtă ignorat şi neimportant.

0 comments:

Post a Comment