Saturday, February 11, 2012

Horoscop de Ziua Îndrăgostiţilor

Horoscop de Ziua Îndrăgostiţilor - Horoscop de Valentine's Day
Descoperă ce surprize îţi rezervă Ziua Îndrăgostiţilor, cum vei petrece sărbătoarea dragostei si ce sfaturi îţi dau astrele pentru ca ziua de Sf Valentin să fie perfectă.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Berbec

În primele zile ale lunii indragostitilor ai putea pleca la drum în compania fiinţei iubite şi acest lucru ar putea duce la o ameliorare a relaţiei voastre. În perioada următoare, cea dinaintea zilei de Sf Valentin, vei primi complimente din partea persoanei iubite, ceea ce-ţi va îmbunătăţi considerabil echilibrul afectiv. De Ziua Indragostitilor, desi esti foarte ocupat la serviciu, vei avea parte de o cina romantica memorabila.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Taur

Entuziasmul tău sentimental va creşte considerabil în intervalul 4-7 februarie şi, dacă eşti implicat într-o relaţie stabilă, sentimentele tale vor fi mai profunde pe masura ce se apropie Sf Valentin. Daca nu ai un deja un partener, vei avea ocazia de a face o cucerire şi de a trăi o aventură sentimentală. Cert este ca nu vei fi singur de Ziua Indragostitilor si vei avea amintiri frumoase din aceasta perioada.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Gemeni

În plan sentimental lucrurile nu evoluează chiar aşa cum îţi doreşti in luna indragostitilor, iar unele din nemulţumirile tale mai vechi ar putea reveni în atenţia ta. Totuşi, cu ajutorul persoanei iubite, vei trece peste aceste aspecte chiar in perioada premergatoare zilei de Sf Valentin. Astfel, aceste neplaceri se pot vor rezolva chiar de Ziua Indragostitilor. Nevoia de stabilitate şi siguranţă în plan afectiv te va ajuta să oferi mai multă răbdare şi înţelegere fiinţei iubite.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Rac

Trăirile tale sunt foarte profunde şi îţi doreşti din ce în ce mai mult siguranţă şi stabilitate în plan afectiv. În cazul în care eşti intr-o relatie pot să apară neînţelegeri cu partenerul de viaţă, dar acestea se vor rezolva de la sine odata cu apropierea zilei de Sf Valentin cand va veti dedica intru totul persoanei iubite. N-ar fi exclus nici ca fiinţa iubită să se confrunte cu unele neplăceri la slujbă şi să simtă nevoia să se sfătuiască cu tine pentru a rezolva mai eficient chestiunea. Important este sa nu lasa ca aceste complicatii sa va afecteze, macar de Ziua Indragostitilor.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Leu

Este recomandat să-ţi păstrezi ceva mai mult din timpul tău liber întâlnirii cu fiinţa iubită şi vei avea astfel posibilitatea să te simţi minunat. Impulsivitatea si lipsa răbdării ar putea determina, după data de 5 februarie, apariţia unei stări mai tensionate între voi. Daca reusesti sa eviti aceasta stare de iritare, vei avea partea de o saptamana foarte frumoasa alaturi de persoana draga inaintea Sf Valentin si de Ziua Indragostitilor iti vei lua liber pentru a te dedica partenerului.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Fecioară

Este posibil sa participi la diverse activităţi recreative alaturi de persoana iubita, iar relaţia voastră s-ar putea consolida. Dacă eşti căsătorit sau eşti implicat într-o relaţie stabilă aţi putea lua hotărâri în legătură cu activităţi domestice sau cu unele schimbări pe care aţi dori amândoi să le faceţi în cămin. Asadar perioada de la mijlocul lunii februarie, in apropiere de Ziua Indragostitilor, poate fi foarte fructuoasa pentru tine in plan sentimental, dar vei avea si activitati practice care te ajuta sa iti schimbi in bine locuinta.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Balanţă

De Ziua Indragostitilor farmecul personal nu va trece neobservat şi vei fi apreciat de persoana iubita. Dacă locuiesti cu partenerul, atmosfera din cămin va fi mai relaxată decât până acum. Neînţelegeri in cuplu ar putea să apară mai ales în perioada 16-19 februarie, insa de Sf Valentin va fi o atmosfera foarte buna. După data de 20 februarie interesul tău pentru divertisment se va atenua şi vei simţi nevoia mai de grabă să-ţi consolidezi relaţia de dragoste decât să te implici într-una nouă.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Scorpion

In saptamana premergatoare zilei de Sf Valentin activităţile de divertisment nu prea vor avea loc în programul tău şi acest lucru ar putea genera nemulţumiri din partea fiinţe iubite. Asadar trebuie sa fii foarte atent in aceasta perioada pentru a petrece Ziua Indragostitilor intr-un mod cat mai placut. Totul va reveni la normal după data de 20 februarie, iar conjunctura astrală se va îmbunătăţii considerabil permiţându-ţi să-ţi petreci tot mai mult timp alături de partener.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Săgetător

In perioada dinaintea zilei de Sf Valentin comunicarea cu fiinţa iubită va evolua armonios. Veţi reuşi să vă puneţi de acord asupra unor aspecte financiare, cât şi unele activităţi de divertisment. De Ziua Indragostitilor vei merge la o cina romantica alaturi de partener/a. Spre sfârşitul lunii februarie intervenţia unei rude ar putea ameliora o mică neînţelegere pe care o aveţi cu partenerul de suflet.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Capricorn

Desi inceputul lunii februarie se anunţă a fi foarte agitat si este posibil ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă de sănătate, lucrurile se vor ameliora in preajma zilei de Sf Valentin si veti avea parte de momente frumoase. Începând cu data de 22 februarie comunicarea cu fiinţa iubită se va îmbunătăţi, aşa că aţi putea rezolva unele neînţelegeri din trecut.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Vărsător

In luna indragostitilor comunicarea cu fiinţa iubită va evolua bine, cu condiţia să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere. Evită să dai curs impulsivităţii şi vei avea numai motive de bucurie. Saptamana premergatoare Sfi Valentin va fi plina de momente romantice si veti petrece clipe de neuitat cu partenerul de Ziua Indragostitilor. Spre sfarsitul lunii februarie este bine sa nu fii tentat de o aventura pentru ca risti sa fii prins.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor - Peşti

In apropierea zilei de Sf Valentin partenerul de viaţă ar putea avea o realizare la serviciu care te va bucura şi pe tine în egală măsură. Dacă vei avea ocazia să plecaţi împreună într-o călătorie de Ziua Indragostitilor este bine să ştii că într-o astfel de situaţie lucrurile vor evolua cel puţin mulţumitor. Asadar perioada de la mijlocul lunii februarie va fi foarte una foarte buna pentru tine.

2 comments: